Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Elände



Nere i gravkammaren sover
enögda, osynliga
knappt kisar mellan revor och håla
de grå med rynkiga nosar
dolda av oljiga skuggor
allt sjunker långsamt in i jord
stundtals

plötsligt framgrävda




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-08-05 13:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
burrito
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP