Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Över fjärdens glittrande våg

En glittrande fjärd
och molnens gång

en länge saknad sång

En tanke om
stunder av stillhet
och frid

Är tanken som föds
med dig här bredvid

Så glödande het
är solens gång

över fjärdens glittrande våg

Att jag plötsligt ser det som
var en gång

och åter minns

Allt det där
som jag en gång såg




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-05 13:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vatten skapar ett lugn så att minnena,kan träda fram.
2021-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Smakfullt foto.
2021-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Den inverkan har ofta havet, även på mig.
Och mycket inspiration kommer därur.
2021-08-05

  Kungskobran VIP
Tiden för nostalgi
är ännu inte förbi
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP