Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebror

Är det någon jag alltid har älskat villkorslöst
måste det vara du

Eller inte alltid
bara de senaste tio åren
en kort blinkning - hela ditt liv

Som när våra ögon möts över köksbordet
en ful grimas
och jag blir full i skratt

Är det någon jag alltid kommer att älska villkorslöst
måste det vara du

Men samvetet bränner
när jag inte tar mig tid
stänger dörren
inte finns

Maktlösheten att inte räcka till
inte veta bot mot tårar

Tvivla aldrig på att du gör mig stolt
Det gör du
bara för att du är du

Det är ett privilegium
bara att ha fått träffa en människa som du
med en klokhet som alltid får mig att häpna

Och en ofattbar gåva
att få vara din syster

Är det någon jag alltid kommer att älska villkorslöst
måste det vara du




Fri vers av Sara Se
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-07-26 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se