Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FORMATIVA

Det gör mig ont

ja, mycket ont att se

hur äkta kärlek kastas ut

Oskyldigt anklagad

och sänkt i sorg

Ska detta någonsin ta slut?

Det gör mig ont

om barnen likaså

som alltid måste höra på

För det är inte 

sådant man ska ha

när man är formativa, små

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2021-08-05 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP