Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORKAR INTE MER


Du corona, vi är trötta nu och orkar inte mer.

Sluta håna oss ty allt tabu gör att rött vi ser.

Monontona krav har du och de blir bara fler.

Att utplåna tills vi går itu och döda faller ner.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-05 18:10



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint uttryckt, om hur tufft det kan vara att jobba i vården under pandemin. Lyckat formellt också!
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP