Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 april 2021


Jag ser ett väsen

Jag ser en bild i mitt sinne
och orden beskriver i ett flöde
det jag ser:

En djup avgrund,
på botten en spegel.
Jag som stirrar in i mig själv.
Jag bländas.
Ett stentroll.

Det jag ser förstår inte,
jag ser mig själv,
men någon annan.

Ett djur som stannar upp
av sin egen spegelbild.

Vad är det jag ser?
Vem är det som ser?

Jag ser ett väsen.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-08-06 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP