Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och havet

Känslorna var som havet självt.  Lekande lätt i solens glitter på stillsam vattenyta. Bubblande mörk och förrädiskt i månskenet. Hon vore bara en droppe i havet under ytan". Stjärnfallet skiftade hennes mörka sinne som fylldes med hopp. "Jag kan bidra med något i min omvärld! Mycket större än en droppe!" 




Prosa (Kortnovell) av Kaffedivan
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-06 00:56



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Syrran77 tack för din fina kommentar :)
2021-08-08

  Syrran77
Fin sammanvävning mellan känslorna och havet med ett ljust slut trots mörkret.
2021-08-08

  Kaffedivan
Tack för responsen :) Ja havet är magiskt!
2021-08-06

  Larz Gustafsson VIP
"Muminpappan och havet".

Även jag har ett mycket speciellt förhållande till just havet. Det är så oerhört mäktigt.

Observera, att droppen urholkar stenen. Som också ett album med Peps heter.
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan