Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fossiler

Mitt liv speglar mina avtryck
Liksom förfädernas innan
Så som deras före med
Vandrar i samma osynliga spår
Rör vid samma mark och sten
Ett minne i en fossil att skåda
Tillsammans väver vi
Kedjor av känslor och kunskap
Lever föralltid kvar i en fossil




Prosa (Kortnovell) av Kaffedivan
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-06 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan