Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det dunkla ljuset

Skuggorna kastas över marken
mellan träden och över stenar.
Vinden suckar, likt en svag röst
och ekar genom skogen.
Dimman färdas långsamt framåt
över mossan och grenar
som en slöja mellan två världar.
I mörkret och det dunkla ljuset
kan inget uppfattas av våra ögon,
som inte ser i nattens dunkla ljus.
Men i det dunkla, I det mörka,
med måmljuset som guide
hittar våra själar fram till målet
som är skrivet i stjärnorna.




Fri vers av K_Boija
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-06 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija