Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


en dåres solroshjärta

 

Intrycken rasar genom cellerna, invaderar och lockar. Tränger sig på. Allt genast och helst allt samtidigt. Allt i ett desperat försök att hitta sitt eget uttryck. Och att vara till lags i samma andetag. Hur nu det rimmar.

Och efter slår det blixtrar genom huvudet och tränger sig ut genom näsan och ögonloberna. Så känns det i alla fall. Eller är det mer som ett muller. Dånande vattenfall.

Och vem har patent på massorna. De som rasar genom natten.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-06 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mullrande bra skrivit.
2022-03-07

    ej medlem längre
Som flera andra i kommentarsfältet tycker jag om och fascineras av dubbelheten i titeln. Jag vill även lyfta fram slutraden och allt som leder fram till den, som en punkt där allting möts. Enastående fint! Jag är tacksam för att få ta del av din poetiska ådra.
2021-08-07

  Gunnar Hilén VIP
Håller med. Galet skön rubrik. Och sen full fors...
2021-08-06

  Blomma-Stjärna VIP
titeln till denna underbara erotiskt-filosofiska prosa, är briljant!
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP