Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag brukar inte rimma, så ursäkta min ovana.


Rapport från simskolan

Mjuka små vågor
Kristallgrönt och klart
Ålgräs och rörtång
"Får vi hoppa i snart?"

Barnen övar flitigt
Lär sig i sin egen takt
Koncentrationen är stor -tills
"Fröken, jag går på manetjakt!"

Först går ett bentag
Sedan två och sju
"Du kan ju simma!"
"Blir det något märke nu?"

En dag är havet mörkt
Vinden vild och himlen grå
Bryggan gungar och alla huttrar
"Vi dyker i ändå!"




Bunden vers (Rim) av Vintervarg
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-06 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg