Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


brådskande


Svar direkt


Genom universums tunnel
svävar bönen upp till Gud

bönesvaren står på rad
återvänder ett och ett

inte alltid ser jag svaret
säker dock om bönens makt

Vissa dagar hastar bönen
genom rymdens atmosfär

fågeln smitit
bort till skogen
uppgivna är vissa här

Kall är natten
svaret brådskar

annars fryser han ihjäl

Tidig morgon hörs han kvittra
från ett närbeläget träd

snart han lockas in i buren
utav husses milda hand

________________

Bönesvaren kommer alltid
vissa mera brådskande

någon gång
blir svar direkt











Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-06 14:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin och trösterik text om att bli bönhörd.
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP