Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misär

Den ljusa framtiden
Trycks ner av nutiden
Dåtiden trycker på
Hur skall det gå
Det finns inget hopp
Ett transaktionslöst lopp
Det måste få ett stopp
Trycks obönhörligt mot tider jag minns.
Något jag hoppades inte finns.
Andas ett tag.
Det kommer en dag
När jag reser mig igen.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-06 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover