Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om karma finns, visa dig

Har inga visioner
om framtidsmiljoner
Har ambitioner
Att känna mig lagom utan kollisioner
Med oempatiska ledartroner.
Men krossas av situationer
Jag ej kunna påverka.
Helt mänskliga tankar
Om karma finns
Visa dig.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-06 15:22



Bookmark and Share


  AKT VIP
Brilliant. GIllas.
2021-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Buddhister som bränner ned kyrkor kommer att bli bestraffade.
Det är karma.
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover