Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Personligt. Egen bild.


Shabbat Shalom! Vila i frid!


Vi stod varandra nära i många år

Jag saknar Dig

trots allt som skilde

oss åt under lång tid

och många varför

fick till slut ett svar

som jag kunde ta till mig...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-08-06 19:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint!
2021-11-08

  M.A.J.R
Väldigt berörande, du når ut hela vägen med dina ord.
2021-10-16

  Solstrale VIP
Berörande och i all enkelhet värdigt!
2021-09-10

  Eva Langrath VIP
Fina minnesord. Varma tankar till dig i saknande.
2021-08-18

  Monica Lindgren
Så fint. Minnesord för någon man hållit av.
2021-08-08

  Eva Helene VIP
Väl beskriven känsla här, berör.
2021-08-07

  Koloristen
Stark igenkänningsfaktor. Bra text!
2021-08-06

  Niliboy
Ja, svagheten kan jag berömma mig av, Kristi kraft vilar över mig! Tack Bibbi!
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP