Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vinner trygghet

Regnpisk i ansiktet från höstvindar
färdandes i extrem hastighet över
öppet hav.
Där sänktes kroppen ner i en avgrund
av svarta skummande vågor.
En livsfarlig känsla
men ack så skön
Ett lugn
ett ljud så högt så
tystnaden regerade
tankefrid
Ett skrik
Sen resa sig mot himmelen och fånga
regnpisket i ansiktet tills
livet vinner
Trygghet




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-06 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover