Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommaren svalnar sakta, men stafetten fortsätter. Denna gång fick jag orden röda, kastvindarna och sista av Lena Söderkvist. Foto: Nanna X, Malmö.


Ett strandmysterium IV

 

 

Sista bussen går

jag dröjer mig kvar på den

öde havsstranden

 

Himlen speglas

 

En sommar svalnar 

snart nalkas höstdagarna

röda kastvindar

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-07 08:16



Bookmark and Share


  Nanna X
Märkte att jag missat 2 ord av de 21, så jag lade till en spegel i mitten.
2021-08-12

    Lena Söderkvist VIP
Stämningsfullt mitt i mysteriet. Inte dumt alls.
2021-08-09

  Maria Sundelin VIP
Hösten är en bra tid
2021-08-09

  Chan VIP
Lite vemodigt på slutet.
2021-08-07

  100apor
Du håller ett fast tag om spänningen i den här serien.
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X