Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövidder

Över vindfösta
grantoppar

tecknar sig nu
isblå svepande
snövidder

drömmer mig bort

genom mitt
fantasifönsters
vidsträckta panorama




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-07 10:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Oändlig är fantasiresan.
Och därur kan sedan
kreativiteten ösas.

2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP