Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvkutter och daggstänk

daggstänkt gräs
utmed min väg
duvkutttande träd

som på tangenter
fingrar solen lätt
genom spröda  lövhängen

knappt värmer den
än från en
blekblå himmelskupol

denna första
kyliga morgon
i augusti




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-07 12:23



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Försiktigt närmar sig hösten här, obönhörligt men samtidigt varsamt.
2021-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att leva med öppna sinnen.
2021-08-09

  BenGust VIP
Tänker på det fina nordiska ljuset
i konsten vid genomläsning.
2021-08-07

  Ulf Carlsson VIP
Målande och sonor metaforik, sammanhållen strofbyggnad (fast första strofens tredje rad hänger i luften)!
Ögonblickets centrallyriska infall.


2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP