Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Näverskokliv

Kan vara
med möda handfällda
urskogsgranar

svedjebrända
markers hetta
mot sotsvart hud

kan vara
knaster från eld
och doft av
nykluven ved

milslånga näverskokliv
genom tidigare
obeträdd nejd

kan vara
allt vad mitt hjärta
ännu gömmer









Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-07 13:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Naturen andas i texten, gillas !
2021-08-20

  Marita Ohlquist VIP
En fin och tankeväckande text vars innehåll förstärks av fotot.
2021-08-09

  Nanna X
Suverän samklang mellan text och bild
2021-08-07

  BenGust VIP
Känsla av ursprung och naturtillhörighet.
2021-08-07

  Larz Gustafsson VIP
* ?

Nu blev det rätt.
2021-08-07

  Larz Gustafsson VIP
* !
2021-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Aha...E'ru proggare!
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP