Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time slagen

Tickar och går

Det finns så mycket klang

i  klockan

Livet bär på en sårbarhet

Säcken är tung

Av känslor

Aldrig förstod

värna om

Det allra viktigast

Uppriktighet

Går stark vidare

på livets stig

Låter inte 

skorna fyllas 

av sten utan

Lätthet

Klockan slår

mot en ny tid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-07 14:27



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
du har en fin rörelse i dikten och jag läser den som en optimistisk framtidsvision .
2021-08-07

  Niliboy
Ja, sannerligen går vi mot en ny tid! Bara inte klimatet blir än värre!
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP