Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda fåglar!?

Fåglar som kvittrar
Melodier dom inte kan.
Skapar frågor
Men inga svar.
Bygger tankar
Som hoppar och far.
Är fåglar onda
eller är allt en lek.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-07 16:49



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint! Nej, inte är fåglar onda. De styrs av sin instinkt och är en symbol för frihet. Och ibland sjunger de vackert. Men dikten ska nog tolkas symboliskt?!
2021-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Fråga Annie Lööf och Ebba Busch.
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover