Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


små funderingar inför förändringar


E det nu? eller ...

 

det var vår med vårblomster

 

det blev sommar i grönskan

 

doften fastnar

i minnet

 

minnet sprider

skönhet

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-08-07 17:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det går så fort!!! Nyss vår, nu sensommar. Härligt med doften som fastnar i minnet. Så fint skrivet!
2021-08-12

  Maria Sundelin VIP
Livet i naturen
2021-08-09

    Lena Staaf VIP
Dofter framkallar minnen. Och när tiden flyter på så vlandas minnena.
2021-08-08

    Annika J
Hos den som är gammal blir gränsen mellan dåtid och nutid alltmera flytande. Intressant!
2021-08-08

  Blomma-Stjärna VIP
Vi minns hela livet i dofter; matos, svett, blommor, kakdofter, doften av jord ; doften av gran och kåda -
2021-08-07

  Eva Helene VIP
Dofter som sprids över tid och rum och jag minns också. Fint!
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP