Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Man får inte alltid som man vill
Och man får inte alltid det som man vill ha
Men, det man tar av det man får
är i slutändan ändå guld värt

Jag vet,
mina drömmar flög iväg vid din ankomst
Såg saker framför mig, redan innan de skedde
Utan att fråga mig
om de ens var möjliga

Jo, jag vet
Patetiskt!
Men, man får komma ihåg
att "Patetisk" är mitt mellannamn

Men, ja
Förståndet hann ikapp mig, till slut
Det gör det alltid, förr eller senare

Idag är jag bara tacksam
Att du ens tittade åt mitt håll
Att du lade någon vikt vid mig
Att jag hade din respekt
Och att någon av din dyrbara tid tillvigdes mig

Din vänskap
Min lycka




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 205 gånger
Publicerad 2021-08-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu