Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historian

 

Vinden
håller hårt i dom osorterade orden
handen vill radera dom mörka skuggorna
göra plats åt nya minnen

Fötterna
följer vägen i en vilsenhet som virvlar runt i molnens olika former
passformen ändras lite i taget när regnmolnen släpper sitt grepp

Lättnaden i hjärtat
flyger genom solens strålar
som en ballong
i vinden

 Copyright Susen 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2021-08-08 08:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Skuggorna får till slut ge vika.
Det går att andas fritt igen.
Så känner jag. Grattis !
2021-10-11

  ~Leonardo~
Grattis till utvald text, den griper tag i en.
Skickliga formuleringar. Tycker om.
2021-09-23

  Maria Sundelin VIP
Vissa ord styr oss
2021-08-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om ljuset som skingrar både det yttre och det inre mörkret.
2021-08-09

  Öknens Ros VIP
Grattis till Guldstjärnan, din dikt väl värd den!
2021-08-09

    Lena Staaf VIP
Härlig text om att göra sig fri från de mörka minnena. Väl värd sin guldstjärna!
2021-08-08

  thyra
Ett mycket gott val har gjorts här! Underbar!
2021-08-08

  Sparvögat VIP
Ordens mörker reser med vinden och möter ljuset på andra sidan molnen, mycket fint tecknar du färden…
2021-08-08

  Kajan VIP
Med imponerande känslighet har texten mejslats ut, och orden draperats med innebörd som lyfter fram en slags resa i och genom sinnet/själen.
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP