Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fånga dagen



sommardagar
alla stunder
korta glimtar
små sekunder
fånga dagen är så stort

släppa taget
tappa fästet
låta glida
daggens droppar
mellan handens alla fingrar

lämna kvar
inget spara
låta fara
lätta vindar
som en smekning på din kind

allt blir minnen
det får räcka
in i mörkret
bortom tiden
denna dagen räcker än




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-08 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP