Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glöm dina sorger


sluta älta

Gamla oförrätter kan inte göras ogjorda
Ingenting blir bättre av ältande
släpp och gå vidare
prioritera framtiden




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-08 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP