Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad av ovissheten

vandrar i cirklar
sträcker på nacken
vrider huvudet

solen tittar fram
lockar, glittrar och värmer
bränner under huden

främmande mönster
papper med ord bildar mening
gåtan saknar lösning

sulorna slits
mörkret närmar sig
ord är näring




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-08 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io