Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor snokar väl inte?

"Jag misstänker någon varit i värdeskåpet",
sa Elsa
"Vem skulle det vara?", undrade Evert.

"Okej, vi gör en test och lägger ringarna i oordning", fortsatte han.


Farmor, gick i fällan och
ordnade ringarna exemplariskt...

...blev senare lite snopen när värdeskåpets kod inte stämde.

Efter detta slutade farmor snoka hos barnen.




Prosa (Kortnovell) av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-08 20:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul!
2021-08-11

  Öknens Ros VIP
Fniss! Den var kul! :)
2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP