Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten får mig att bli alldeles skakig i kroppen, är det en känsla av rädsla eller stark förväntan, en spänning som är annorlunda än jag känt tidigare, inte lätt att ha återuppstått från att tidigare varit avliden.


Se döden i vit...

"Vi hjälper dig med belöningen
i det fall du köper upp
du vet kompisens lands ställe
Om du verkligen
träffat Kristian bevisa då det
säg hur tänker han
som lilla hämnden, för det där med barnet"

Varför skakar du?

-Jag Är rädd, vilka hemska tankar, vilket upplägg!

Vi är sådana.

Naturligtvis blir du en hemlig köpare.

Ja, vi vill inte du ska råka illa ut.

Också hjälper vi dig så du får din drömbostad.

-Tänk att ni Är så omtänksamma mot mig nu.

Ja, för vi vill inte ha henne som hängt efter dig.

-I eran dröm verkar hämnden vara på sin plats
min är här i Göteborg, nära där jag växte upp
Gud, vad jag vill hjälpa till med erat upplägg...

Men?

-Känns det inte
lite olagligt, jag menar att gå bakom ryggen?

Nej, för katten, vi älskar sånt!

-Är ni Kristians gäng, ingen pratar med mig?

Har ingen sagt något till dig?!

-Nej, jag använder
övernaturliga krafter för att lyssna in,
i alla fall,
fortsättningen
på den här filmidén kommer sen.

Sen när vi fått hämnd!

-Är ni inte lite jobbiga för omgivningen, påstridiga?

"Vi vet vad vi vill, alltid!"



-Men jag har inga pengar...



Tack, nu är det taget!


"ÖGAT"


(-Jag är rädd för de-anställda i samhället.)


Herregud! Du behöver inte berätta allt!

-Är det ni?

Ja, vi är under dig, kallas "råttorna" inte "hororna".

-Så här är det att återuppstå
med nya övernaturliga krafter
fattar ni nu vad ni gjort mot mig,
är jag glad för det eller är det svårt?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-08 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP