Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samtal


En telefonsignal bort

Du är så nära

en telefonsignal bort

ett samtal om

ditt och datt

berör precis allt

            JAG

fylls av leende 

hela min själ ler

värmen sprider sig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-08 21:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa den sköna konsten att kunna
Ta emot ett samtal (som Du)
Ej alla förunnat (som det kunnat)
;)
2021-09-01

  Whero
Så enkelt, så stort.
Så betydelsefullt.
2021-08-19

  Gudinnan VIP
så underbart, fäller en stilla tår, du satte orden. Tack
2021-08-17

  Jan Widströmer VIP
I dessa tider isynnerhet med isoleringen blir telefonen mänsklig.
2021-08-11

  Koloristen
Rakt på och igenkänningsfaktor.
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP