Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönska

Du försvinner mer och mer,
men jag minns dig vart jag än går.

Världen använder dig,
För att beskriva någonting friskt och viktigt.

Men vi låter dig försvinna,
längre och längre bort.




Fri vers av Neaskriver
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-08-08 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver