Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ena sekunden

Världen existerar,
flyter på,
i sitt självklara;
en plats av verkligheten.

Andetagen på automatik.
Stegen som tog sig själva.

Allt som det borde, ska.
Ingen förfrågan.
Klart.
Här är jag,
på plats
även om den
flyttas fram.

Glider genom tiden,
enda friktion
född ur vanlig
tristess.

Ena sekunden
saktar in,
sen kommer tankarna.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-08 23:31



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Äkta existentiellt.
2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel