Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den föraktade ambivalensen



Ambivalensen
behöver dock
inte ligga hos betraktaren.

Vi vet ju
att tillvaron
inte är enkel.

Han sa om sin kommande hustru
att hon var det bästa som kunnat hända honom.
Och det värsta.

Och så var det ju.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-09 05:33



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Man kan inte få allt....
2021-08-10

    Lena Staaf VIP
Att inse dubbelheten är första steget till förståelse.
2021-08-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
Sanningen har alltid två sidor.
2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP