Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Slag
hjärtat dunkar
av minnen inte ångest
Ett välbehag så underbart glatt
Längtan




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-09 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover