Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bunden dikt


FRÅN DEN GODE VÄNNEN

När du är vilsen.
När du vill fly.
När oron viskar
skall dag ej gry.

VAR EJ RÄDD.
Du är hos mej.
Över djupen
vill jag bära dej.

Var stilla nu.
Din ångest flyr.
Mörkret viker.
Dagen gryr.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-09 11:46



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Som en bön att tröstas av i den djupaste och mörkaste natt, väl förmedlat och jag slås plötsligt av att det här ju också en psalm som borde läggas till!

*applåd, varm sådan*
2021-08-11

    Sefarge VIP
Bunden dikt
Men så fri
harmonisk
i sin tanke.
;)

2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl