Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar

 

Sommaren går sakta
mot sitt årliga slut
Bladen börjar gulna
och gräset lyser brunt
Än så surrar bina
och far runt om mitt hus
Ett par veckor till
med vindens milda sus

Sen så kommer 
höstens kalla vindar vina
Regnet strila ner
över både träd och hus
Då får vi alla minnas
våra fina sommardagar
Där vi sitter varmt och skönt
och våra kroppar vilar



Copyright (christin lederman)

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2021-08-09 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP