Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ FRÖN

Jag sår små frön av längtan
i din själ och i ditt hjärta
hoppas och ber
att dom ska gro
Så en dag jag kanske förstår
att dom växer och frodas
då ska jag inte längre
tvivla på min tro
Ser dem då blomma
och lysa röd av längtan
och av kärlek
de små frön jag sådde
som inte mej svek

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-08-09 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP