Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan ju inte bara affirmera och vara så där alldeles gravallvarlig jämt ... - Det hävdar jag bestämt ... om inte annat än för att åtminstone övertyga mig själv ...


Mina handlingar tål att granskas stundom ...

... Speciellt som när jag 
som här omdagen skulle handla
tre liter mjölk och någonting till
och kommer hem med varor
för fem hundra kronor

... men har glömt mjölken ...

I övrigt handlar jag rätt väl
för det mesta
om än vissa handlingars
hållbarhet 
kanske vore på sin plats att testa ...

Själv tycker jag dock
att mina handlingars
underliggande och övergripande
syften och mål
åtminstone en och annan
närmare granskning tål ...

 

 

 

_____________________________
Tidigare publicerad här i september 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-09 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP