Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och jag stod utanför landgången och kände en ...


Déjà vu

Minnen
Sinnen

... Styx ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-08-10 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik