Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten stilla reflektion ... - vilken saknar bäst före datum såväl idag som i september 2012 då den först publicerades här ...


Det som skiljer artister ...

... från alla andra
som på denna vår jord 
så sökandes vandra 

är ... 

... att de så skickligt
döljer sina brister
i balansen emellan

fem-ettorna och tavelträffarna ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-10 07:59



Bookmark and Share


  Trädskugga
Det är i bristerna, sprickorna som ljuset...
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP