Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krocken

Träffar tungt

Byggstenarna

Rasar

Plötsligt

Var allt

Någons fel

Orättvisan

Bryter ned

Istället för bygga upp

Stötta

Ser inga fel

Vara perfekt

 Brytnings punkt

Tar en annan

säker omväg

istället




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-10 14:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ERFARENHET GÖR ATT VI TAR OMVÄG
2021-08-10

  Niliboy
Ja, ibland måste vi ta en omväg nÄr krafter bryter ner å man inte orkar strida! Som ex. När det är jobbiga å hemska nyheter på radion!
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP