Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


poetik. eller sätt fart förihelvitta!

 

fatta tangentbordet

färga orden, rita kartan 

 

action, bitte! 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-10 16:15



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Snyggt
2021-08-18

  Jaseph
Snyggt och uppmuntrande!
2021-08-11

  Almagrundet
Orden är väl lite som katter. De kommer och går som det behagas. :-)
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP