Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden står på rad

På rad står orden på min tunga
Trängs om att komma först ut
Armbågar sig fram
Hoppar fallskärm
Andra frittfall
Rakt in i ditt öra.
Orden står på rad utan ordning
Bildar ingenting av betydelse.
Sanningen är död.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-10 19:22



Bookmark and Share


  AKT VIP
Underbar!
2021-09-07

  AKT VIP
Riktigt bra. Gilas!
2021-09-04

    Askanden
tre ekon

sanningen dog med gud

vägen till gud går genom satan

eller
det finns en väg till frälsning, en väg allena
må det vara
jesus
allah
buddha
2021-08-10

  Koloristen
"Han lever, se, Han lever, skall aldrig dö igen...".
2021-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen korsfästes men återuppstod.
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t