Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavlan egen skapelse


Sensommar


Färgklick tonandes
byter ut sin blomningsskrud
i långsamt farväl

 

Copyright Susen 




Bunden vers (Haiku) av Susen VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-08-10 20:19



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som en stilla utgångsmarsch.

2021-08-12

    Lena Staaf VIP
Sommarens avsked mjukt och fint förmedlad . Vacket bild till!
2021-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ord och bild i finstämd ton om sommarens förestående avslut.
2021-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om sommarens förändring när hösten är på väg.
Fotot förstärker textens innehåll.
2021-08-11

  Sparvögat VIP
Fina toner vilar här i sommarens farväl…
2021-08-11

  Öknens Ros VIP
När sommaren sjunger på sina sista dagar tar man ett vemodigt farväl av sommaren.
2021-08-11

  Maria Sundelin VIP
Fin höstton
2021-08-11

  Kajan VIP
Den här är jättefin ! En sådan ömsint skildring av förändringen som sker, och målning i samklang.
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP