Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet att gå

 

Mina ögon tåras

mitt hjärta brinner

mina händer söker

det som förrinner.

 

Min dag är mörk

min natt är ljus

det som berör

är stadens brus.

 

Var finns den tröst

som stillar tyst

som aldrig ångrar

det flykten kysst.

 

Hur är det möjligt

att jag fryser då

din kropp är het

och värmer så.

 

Jag söker havet

som en punkt att nå

en längtan runt navet

mot en stillhet att gå.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-08-10 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP