Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Ovädersmolnen har glidit isär
jag ser ditt ansikte
mot en bakgrundsflik av ljusblå himmel.

Hundratusen mil bort
ser jag hur du plirar med ögonen.

Vi nickar åt varandra
och bestämmer oss för att nu äntligen
ska allt vara förlåtet.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2021-08-10 22:14



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Befrielse i
Förståelse
Förlåtelse
i medkänslans kraft

Tack!
2021-08-24

  Anya VIP
Att försonas och förlåta är svårt men stort. Känner igen mig i din fina dikt. Slutet lyfter helheten. Snyggt!
2021-08-14

  Kajan VIP
En ljus och skön dikt, med ett befriande lugn som sprider sig efter slutradernas avklingande lättnadston.
2021-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om förlåtelsens magiska kraft.
De mörka molnen skingras och himmelen blir vackert blå.
2021-08-13

  Bodingen VIP
Inte så lätt att förlåta när man alltid har rätt, även om man har fel. Fråga min exfru.
2021-08-12

  Cikoria Blå VIP
Fin dikt om friden som kommer efteråt. När man förlåtit. (Min tolkning)
2021-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Att äntligen våga förlåta är ett stort steg att ta. Och det gör så gott i själ och hjärta. Uppmuntrande och vackert diktat.
2021-08-11

  Susen VIP
Förlåtelsens sötma fint tecknat
2021-08-11

  Lottie Ålhed VIP
Vacker dikt som inger lugn.
2021-08-11

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar förlåtelsens vind…
2021-08-11

  Öknens Ros VIP
Förlåtelsen ett sätt att kunna bygga vidare på livet i denna världen.
2021-08-11

    Sefarge VIP
Radar genomsökande
Poesi när den är som
"mest träffande"
Även i ett kort
Format
;)
2021-08-10

  Blomma-Stjärna VIP
<3
2021-08-10

  alicja lappalainen VIP
mycket mogna känslor, EN DIKT ATT LÄSA NÅGRA GÅNGER
2021-08-10

  Niliboy
Så fint att förlåta också på avstånd!
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP