Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vänlighet


I efterdyningen


av regnskuren
vilar vänligheten

Skymningstimmen
andas frid

vattenpussarna blinkar
kärleksfullt från asfalten

Trädets regnvåta löv
smeker min arm
när jag passerar förbi

och främlingen jag möter
(som dagtid inte ens
skulle ägnat mig en blick)

säger Hej




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-10 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP