Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesord.

Jag kan erkänna
Jag sörjer dig
Saknar av hela mitt hjärta
Varenda cell skriker efter dig.

Tid som passerat
Åren flyter bort
Likt sanden genom fingrar
Löven som blåser bort.
Man kan aldrig hålla fast
Det som inte kan bestå
Jag höll dig, och du mig
Du släppte taget och jag lät dig gå.

Men minnet lever kvar
Varje ord, varje blick
Din närvaro så elektrisk
Min kropp saknar din.

Mitt liv blev sig aldrig likt igen.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-11 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP