Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå.

Det finns dagar
När känslan är blå
När ensamheten tär
Gör sig påmind i mig.
Där huvudet spelar bilder
Minnena av oss
Samtal, närhet
Värmen du gav.

Det finns nätter
Som aldrig tar slut
När hjärnan bara spinner
Där saknaden pockar på.

Jag saknar din hand i min.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-08-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP